Keksai
Minkšti kepiniai, kurių purumas palaikomas kepimo milteliais arba soda.

Bananiniai keksiukai su cinamono trupiniais
Paprastas receptas, pasakiškas rezultatas.

Išgelbėta Bobutė
Kai ruošiant biskvitą įvyksta avarija, kepame keksą.
Evelinos keksiukai su vaisiais
Lengvas universalus receptas, patiks pradedantiems kulinarams.

Keksiukai "Raudonas aksomas"
Madingas ir sveikas patiekalas meilei švęsti. Su burokėliais.
Biskvitai
Kepiniai, kurių purumą palaiko plakti kiaušiniai.
Biskvitas su obuoliais
Paprasčiausias, puriausias ir skaniausias.

Vanilinė bobutė
Minkštas ir trapus biskvitas, nesudėtingas paruošimas, patiks pradedančiam kepėjui.

Romo bobutė
"Vanilinė bobutė" su pagardinimais.
"Angelų biskvitas"
Angel Food Cake pagal Martha Stewart.
Kremai
Kiaušinio trynio pagrindu paruošta tiršta masė.

Maskarponės kremo desertas
Paprastas paruošimas, prašmatnus rezultatas.
Putėsiai ir musai
Tiršta puri masė, kurios tekstūra sukurima plakant grietinėlę arba vaisių tyrelę.

Obuoliniai putėsiai
Sveikuoliškas patiekalas, žaibiškas paruošimas. RAW

Tiramisu
Pradedantiems kulinarams. Recepte kiaušinis apdorojamas termiškai.
Evelinos "Trifle"
Vaikiškai paprasta ir skanu.

Varškės suflė krepšeliuose
Labai tinka Azijos vakarėlio pabaigai.

"Vėlykė" arba "Paska"
Lietuviškas šventinis sūris, šeimos receptas.
BE KIAUŠINIO!
Pirktinio biskvito tortas su plaktos grietinėlės kremu
Greitas naminis tortas iš pusfabrikačių ingredientų.
Šokoladinio dugno citrininis "Čyzkeikas"
Paprastas paruošimas, nereikia kepti - tik atvėsinti šaldytuve.
Burėkas su moliūgo įdaru
Naminės filo tešlos pyragas.

Itališkas obuolių ir kriaušių pyragas
Kelias į šidį - per skrandį... Valentino Dienos receptas.

Obuolių pyragas pusryčiams
Itališkas patiekalas, greitas bei paprastas paruošimas.

Rabarbarų pyragas
Mažai saldumo, daugiau rabarbarų skonio.
Kapota tešla
Trapus sluoksniuotas dugnas pyragams ir krepšeliams.

Žaibiškas vyšnių pyragas
Visiškai be cukraus, kupinas vyšnių skonio.
Mieliniai kepiniai
Miltiniai kepiniai, kurių purumą sukuria gyvų mikroorganizmų išskirtas anglies dvidegenis ir etanolis.
Bandelės su cinamonu
Gardėsis prie pieno, kavos arba arbatos.
Mielinė Kalėdų pynė
Senoviškas lietuviškas patiekalas, šeimos receptas.

Kanoliai
Sicilietiškas skanėstas: Rikotos-migdolų skonio kremas traškiuose vamzdeliuose.
Smorsai
Vasaros laužų ir grilių desertas, visų JAV vaikų idealas.
Aliejuje virti desertai
Nedideli desertai, kurių purumas sukūriamas temperatūriniu šoku: tešla išsipūčia dėl staigaus temperatūros padidėjimo.
Minkšti kepiniai, kurių purumas palaikomas kepimo milteliais arba soda.

Bananiniai keksiukai su cinamono trupiniais
Paprastas receptas, pasakiškas rezultatas.

Išgelbėta Bobutė
Kai ruošiant biskvitą įvyksta avarija, kepame keksą.
Evelinos keksiukai su vaisiais
Lengvas universalus receptas, patiks pradedantiems kulinarams.

Keksiukai "Raudonas aksomas"
Madingas ir sveikas patiekalas meilei švęsti. Su burokėliais.
Biskvitai
Kepiniai, kurių purumą palaiko plakti kiaušiniai.
Biskvitas su obuoliais
Paprasčiausias, puriausias ir skaniausias.
Vanilinė bobutė
Minkštas ir trapus biskvitas, nesudėtingas paruošimas, patiks pradedančiam kepėjui.

Romo bobutė
"Vanilinė bobutė" su pagardinimais.
"Angelų biskvitas"
Angel Food Cake pagal Martha Stewart.
Kremai
Kiaušinio trynio pagrindu paruošta tiršta masė.

Maskarponės kremo desertas
Paprastas paruošimas, prašmatnus rezultatas.
Putėsiai ir musai
Tiršta puri masė, kurios tekstūra sukurima plakant grietinėlę arba vaisių tyrelę.

Obuoliniai putėsiai
Sveikuoliškas patiekalas, žaibiškas paruošimas. RAW
Desertai „Trifle“ (traifl)
Desertai, susluoksniuoti vazelėje iš biskvito ar sausainių gabalėlių, aplieti želatina, plakta grietinėle ar kremu, apiberti vaisių gabalėliais, riešutais ir kt. skanėstais. Iš anglų kabos išvertus "Trifle" reiškia "mažmožis" arba "smulkmena".

Tiramisu
Pradedantiems kulinarams. Recepte kiaušinis apdorojamas termiškai.
Evelinos "Trifle"
Vaikiškai paprasta ir skanu.
Desertai „Parfait“ (parfė)
Tai desertas gaminamas be tešlos, sluoksniuojant įvairius putėsius, kremus ir
žele, jis sustingsta šaldomas.
Soufflé (suflė)
Kepinys mažoje formelėje, kurio purumą palaiko plakti kiaušinio baltymai, prieš kepimą sumaišyti su trynių ir kremine mase. 
Varškės suflė krepšeliuose
Labai tinka Azijos vakarėlio pabaigai.
Desertai „Île flottante" (il flontant)
Išvertus ir prancūzų - "plūduriuojanti sala". Tai be tešlos gaminamas desertas. Kiaušinio baltymo plakinys trumpai apverdamas ir paplukdomas saldžiame padaže.
Tortai
Tešlos kepinių ir įvairių kremų bei pertepimų kombinacijos, dažniausiai sluoksniuojamos ant didelės plokšios lėkštės ar padėklo.
"Vėlykė" arba "Paska"
Lietuviškas šventinis sūris, šeimos receptas.
BE KIAUŠINIO!
Pirktinio biskvito tortas su plaktos grietinėlės kremu
Greitas naminis tortas iš pusfabrikačių ingredientų.
Šokoladinio dugno citrininis "Čyzkeikas"
Paprastas paruošimas, nereikia kepti - tik atvėsinti šaldytuve.
Pyragai
Kepimo miltelių arba sodos iškelti kepiniai (nebūtinai), kurių tešloje yra pieno produktų; pyragai dažniausiai formuojami su drėgnu įdaru.Burėkas su moliūgo įdaru
Naminės filo tešlos pyragas.
Itališkas obuolių ir kriaušių pyragas
Kelias į šidį - per skrandį... Valentino Dienos receptas.
Obuolių pyragas pusryčiams
Itališkas patiekalas, greitas bei paprastas paruošimas.

Rabarbarų pyragas
Mažai saldumo, daugiau rabarbarų skonio.
Kapota tešla
Trapus sluoksniuotas dugnas pyragams ir krepšeliams.
Žaibiškas vyšnių pyragas
Visiškai be cukraus, kupinas vyšnių skonio.
Mieliniai kepiniai
Miltiniai kepiniai, kurių purumą sukuria gyvų mikroorganizmų išskirtas anglies dvidegenis ir etanolis.
Bandelės su cinamonu
Gardėsis prie pieno, kavos arba arbatos.
Mielinė Kalėdų pynė
Senoviškas lietuviškas patiekalas, šeimos receptas.
Pyragaičiai
Nedideli desertai, kurie formuojami iš tešlos kepinio ir įvairių kremų bei vaisinių įdarų.
Kanoliai
Sicilietiškas skanėstas: Rikotos-migdolų skonio kremas traškiuose vamzdeliuose.
Smorsai
Vasaros laužų ir grilių desertas, visų JAV vaikų idealas.
Aliejuje virti desertai
Nedideli desertai, kurių purumas sukūriamas temperatūriniu šoku: tešla išsipūčia dėl staigaus temperatūros padidėjimo.
Per 30 min. paruošiama vaikų puota.
Žagarėlių "Skruzdelynas"
Traškūs, tuščiaviduriai, ilgai neprarandantys savo puikumo, greitai "susivalgantys" kąsneliai.
Traškūs, tuščiaviduriai, ilgai neprarandantys savo puikumo, greitai "susivalgantys" kąsneliai.
Sausainiai
Trapios tešlos nedidukai kepiniai, kurių purumas palaikomas kepimo milteliais arba soda.Kočiojamos tešlos sausainiai
Keturių skonių sausainiai iš vienos tešlos masės.

Sausainių asorti
Šešių skonių lipdomi sausainiai iš vienos tešlos masės.
Sausainiai "Šoko-pekanai"
Trapūs riešutiniai kaštono dydžio kamuoliukai. Be kiaušinio.

Moliūginiai sausainiai
Švelnus skonis, traškus dugnas, minkštas vidus, rudeniškas aromatas.
Uogos ir vaisiai
RAW (termiškai neapdoroti) arba virti, be glitimo (be miltų) desertai, kuriuose išsaugomi visi uogose ir vaisiuose esantys gamtos vitaminai, mikroelementai, nesuardytas augalinis pluoštas.
Ananasas marinate
Veganiškas sveikuoliškas desertas, 3 su puse ingrediento. RAW
Ananaso žiedas
Lengvas, kupinas tropikų kvapo desertas; kepti nereikia. RAW

Glazūruotuos uogos
Kad uogos nedžiūtų ir blizgėtų.

Karambolos griežinėliai
Skanios geltonos žvaigždutės. RAW
Kriaušės, virtos vyne
Švelnaus aromato, nesaldus, sveikuoliškas desertas.

Panelė Čerimoja iš Anonų šeimynos
Barbarisinio limonado skonio vaisius. RAW
Papaja
Kriaušės+morkos+meliono skonio vaisius. RAW

Pitaja arba drakono vaisius
Gaivūs atšaldyti kubeliai. RAW

Pomelas vazelėse
Greipfruto puikusis pusbrolis. RAW
Rudeninis obuolių įdaras
Karamelizuoti ir prieskoniuoti obuolių kubeliai. Tinka pyragams
arba desertui vazelėse.
Uogų salotos
Prašmatnus šventinis desertas. RAW
Vaisiai su maskarpone ir vanile
Nepersaldus gardėsis tikrų gamtos skonių vertintojams.

Vaisių salotos
Sveikas RAW desertas visais metų laikais.
Saldainiai
Traškūs, smukūs, labai saldūs desertai, ruošiami be miltų.

Cukatai
Lietuviškas Kalėdinis skanėstas iš trijų ingredientų.

Griliažas
Riešutų fantazija cukraus gintare.

Cukatai
Lietuviškas Kalėdinis skanėstas iš trijų ingredientų.
Griliažas
Riešutų fantazija cukraus gintare.
Uogienės, džemai, saldūs padažai
Cukraus sirupo ir vaisių viralas.
Apelsinų padažas
Desertams ir Kalėdiniams blyneliams.

Apelsinų padažas ir
Petrinta braškių uogienė
Desertams paskaninti ir pagražinti.

Kreps Siuzet
Prancūziškas desertas savaitgalio pietums.
Nevirta žiemos uogienė
RAW vitaminai, kai jų labiausiai reikia.

Petrinta braškių uogienė
Tortams pertept, desertams ir blynams aplieti.
Pertrinta uogų tyrė
Mažai cukraus, virimo tik 7 min.

Rožių uogienė
Patiekalas, siejams su Turkijos gražuolėmis.

Uogų glazūra
Kad uogos nedžiūtų ir skaniai blizgėtų.
Žele ir ledai
Vaisių sulčių arba tyrės, vyno ir/arba pieno pagrindu ruošiami desertai, kurie sustingsta ir suformuojami juos šaldant. Bananų ledai
Sveikuoliškas veganiškas desertas, RAW