Produktai:
- 1 indelis (400 ml) itališko pomidorų padažo, geriausiai tinka česnako-baziliko rūšis
- 1 indelis (170 ml) pomidorų pastos
- 1 arb. š. raudonėlio arba Itališko prieskonių mišinio
- 1 arb. š. sausų česnako miltelių - nebūtinai
- 1 arb. š. paprikos miltelių - nebūtinai
- Visus produktus gerai išmaišome dubenyje. Jeigu šiuo padažu bus tepamos picos - jį naudojame tirštą, šaltą.
- Jeigu padažas bus naudojamas spagečiams arba ravioliams aplieti - jį pakaitiname keptuvėje arba plačiame puode virš nedidelės liepsnos, pripylę tuputį vandens, iki kol užvirs.
- Palikusį padažą saugome šaldytuve, sandariame inde, iki 3 savaičių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą