Produktai:
- 1 indelis (8 oz arba 240 ml) tepamo balto sūrio, Philadelphia arba Neufchâtel
- 3 valg. Š. pieno
- 1 citrina
- 1/2 arb. š. druskos
- 1/2 arb. š. maltų čili arba juodųjų pipirų
- 1 valg. Š. smulkiai supjaustytų žalių svogūnų laiškų arba porų
- kuokštas petražolių
- 100 g virtų krevečių arba langustinų, gali būti konservuoti, nukošti
- 3 didelės raudonos paprikos
- Nutarkuojame citrinos žieveles, išspaudžiame ctrinos sultis. Paliekame dailesnius petražolių lapelius papuošimui, likusius petražolių lapelius supjaustome. Turi gautis apie 1 valg. Š. pjaustytų petražolių.
- Dubenėlyje suplakame sūrį, pieną ir citrinos sultis. Pridedame pipirų, druskos, citrinos žievelės tarkučių, žalius svogūnus, petražoles. Gerai išmaišome. Įmaišome krevetes į sūrio masę.
- Paprikas pjauname išilgai, per įdubimus, į tris dalis, išvalome nuo vidinių pertvarų ir sėklų. Supjaustome kiekvieną dalį dar į 3 gabaliukus. Viso iš vienos paprikos turi gautis 9 "kiauteliai". Arbatinio šaukštelio pagalba įdarą dedame į paprikos" kiautelius". Puošiame petražolių lapeliais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą