Etiketės

abrikosai Afganistanas Afrika agurkas agurotis Airija alyvuogės Amerika ananasas Anglija antis apkepas arbūzas Argentina Armenija artišokai Australija Austrija aviena avižos Avokadas Azerbaidžanas baklažanas BALTA Baltarusija bananas batatas BE KIAUŠINIO Belgija biskvitas blynai Brazilija brokoliai bulvės burokėliai citrusai cukinijos Čekija česnakas daigai Danija duona EGZOTIKA EKOLOGIJA Filo tešla fusion GELTONA Graikija granatas gražgarstės grybai grietinė GRILIS lauke Gruzija Havajai imbieras Indija info Iranas Ispanija Italija Izraelis Japonija jautiena jogurtas jūros gyviai kakava kalafioras kalakutiena KALĖDOS kalmarai Kanada Kapota tešla kaštonai kepiniai kiauliena kiaušinis Kinija kokosai kopūstas krabai krapai krevetės kriaušės Kruopos KŪČIOS KŪDIKIAMS kukurūzai kumpis Lenkija Lietuva mangas Meksika mielinė tešla moliūgas morkos obuoliai Olandija ORANŽINĖ PAAUGLIŲ PAGEIDAVIMAI PAGARDAI Pakistanas pankolis papaja pasta pastarnokas persikai Peru pica pienas pipirai ir paprikos pomidoras Portugalija Prancūzija Puerto Rico pupelės rabarbarai RAUDONA RAW ridikai riešutai ryžiai Rumunija Rusija salieras silkė Sirija skvošas slyvos Slovakija Slovėnija SLUOKSNIUOČIAI sluoksniuota tešla sumuštiniai sūris SVEIKATA svogūnai šerniena Škotija šparagai špinatai Švedija Tailandas Turkija Ukraina uogos Urugvajus VAIKŲ PAGEIDAVIMAI varškė veganams vegetarams VELYKOS Vengrija veršiena Viduržemio vynuogės vištiena Vokietija ŽALIA žalumynai žąsis žirniai žuvis

2012-12-09

Raugintų kopūstų salotos

Kas patys rauginate kopūstus, tai greičiausiai juos valgote natūraliame pavidale - į dubenį prisidėjus iš bačkos arba iš stiklainiuko/puodo. Bet kartais norisi tuos raugintus kopūstus paįvairinti, arba jeigu rauginti kopūstai pirktiniai, tai norisi juos paskaninti.
Paruošimui reikia turėti salotoms skirtą dubenį. Išeiga 4-6 porcijos.
Produktai:
  • 1/2 litro indelis raugintų kopūstų, be raugo
  • 1/4 saldaus svogūno galvos (saldieji yra Vidalia svogūnai, šviesiai rudais lukštais) arba 4-5 žaliųjų svogūnų laiškai
  • 1-3 arb. š. cukraus (kuo rūgštesni kopūstai, tuo daugiau reiks cukraus)
  • kuokštas šviežių petražolių - nebūtinai
  • 2 Valg. Š. (30 ml) nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus
Paruošimas:
  1. Smulkiai supjaustome svogūnus ir petražoles. Visus ingredientus sumaišome dubenyje ir paliekame marinuotis mažiausiai 1 val.
  2. Tiekiame į stalą su karštomis bulvėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą