Šios salotos paruošiamos žaibiškai greitai, jos ryškios tiek spalvomis, tiek skonių kaloritais, jų nereikia nei sūdyti, nei pipirinti. Šios salotos tinka prie ant grilio keptų vištienos, jautienos ar žuvies kepsniukų. Taip pat labai skanu su skrudintais daržovių griežinėliais. Vienu žodžiu, jeigu ruošiate vasarišką pobūvį, prisiminkite ir šį paprastutį receptą.
Produktai:
- 100 g (1/2 pakuotės) gražgarsčių (rukola, arugula)
- 150 g sutrupinto "Fetos" sūrio
- 500 g (1/4 nedidelio) kieto arbūzo
- 2 valg. Š. balzmiko glazūros (sutirštintas bazamiko actas)
- Dubenyje sluoksniais sudedame gražgarstes, "Fetos" sūrio trupinėlius, arbūzo kubelius.
- Apšlakstome balzamiko glazūra, ir Voilà!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą