Produktai:
- 30 vnt. džiovintų slyvų be kauliukų, minkštų
- 4 Valg. Š. tepamo ožkos sūrio
- 1 vnt. maža skiltelė česnako, sutrinta - nebūtinai
- 1 arb. š. prieskoninių žolelių mišinio (čiobrelio, raudonėlio, rozmarino, petražolių...)
- 30 vnt. dailių migdolų plokštelių
- Susmulkiname ir grūstuvėje sutriname prieskonius, skaniau šviežios žolelės, bet tiks ir sausos (trinant grūstuvėjs intensyvėja prieskonių skonis ir aromatas). Sumaišome prieskonius ir sutrintą česnaką su ožkos sūriu.
- Įspaudus pirštu iš slyvų formuojame mikro dubenėlius, kuriuos pripildome ožkos sūrio įdaru. Į kiekvieną užkandį lyg po mažytę burę įsmegiame po migdolo plokštelę.
Gal vieną žaibišką partiją? http://lietuvos-vireja.blogspot.be/2012/11/zaidziame-zaidimus.html
AtsakytiPanaikinti