Produktai:
- 30 ml balzaminio acto
- 60 ml alyvuogių aliejaus
- 1/2 citrinos sulčių - nebūtinai
- 1 arb. š. rudo cukraus - nebūtinai
- 1 skiltelė česnako - nebūtinai
- 1/2 arb. š. druskos
- 1/2 arb. š. šviežiai maltų juodųjų pipirų
- Česnako skiltelę sutraiškome ir pertriname kartu su druska.
- Visus produktus dubenėlyje sumaišome ir gerai suplakame šakute arba stipriai supurtome indelyje su sandariu dangteliu. Druskos ir cukraus kristalai turi būti ištirpę, aliejus ir actas - susijungę į emulsiją.
- Padažą galima laikyti savaitę ar ilgiau šaldytuve, uždarame indelyje, prieš naudojant vėl gerai išplakti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą