Paruošimui reikia turėti salotoms skirtą dubenį. Išeiga 4-6 porcijos.
Produktai:
- 1/2 litro indelis raugintų kopūstų, be raugo
- 1/4 saldaus svogūno galvos (saldieji yra Vidalia svogūnai, šviesiai rudais lukštais) arba 4-5 žaliųjų svogūnų laiškai
- 1-3 arb. š. cukraus (kuo rūgštesni kopūstai, tuo daugiau reiks cukraus)
- kuokštas šviežių petražolių - nebūtinai
- 2 Valg. Š. (30 ml) nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus
- Smulkiai supjaustome svogūnus ir petražoles. Visus ingredientus sumaišome dubenyje ir paliekame marinuotis mažiausiai 1 val.
- Tiekiame į stalą su karštomis bulvėmis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą