Etiketės

abrikosai Afganistanas Afrika agurkas agurotis Airija alyvuogės Amerika ananasas Anglija antis apkepas arbūzas Argentina Armenija Artimųjų Rytų artišokai Australija Austrija aviena avižos Avokadas Azerbaidžanas baklažanas BALTA Baltarusija bananas batatas BE GLITIMO BE KIAUŠINIO Belgija biskvitas blynai Bosnija Brazilija brokoliai bulvės burokėliai citrusai cukinijos Čekija česnakas daigai Danija duona EGZOTIKA EKOLOGIJA Filo tešla fusion GELTONA Graikija granatas gražgarstės grybai grietinė GRILIS lauke Gruzija Havajai imbieras Indija info Iranas Ispanija Italija Izraelis Japonija jautiena Jemenas jogurtas jūros gyviai kakava kalafioras kalakutiena KALĖDOS kalmarai Kanada Kapota tešla kaštonai kepiniai kiauliena kiaušinis Kinija kokosai kopūstas krabai krapai krevetės kriaušės Kruopos KŪČIOS KŪDIKIAMS kukurūzai kumpis Lenkija Libanas Lietuva mangas Meksika mielinė tešla moliūgas morkos obuoliai Olandija ORANŽINĖ PAAUGLIŲ PAGEIDAVIMAI PAGARDAI Pakistanas pankolis papaja pasta pastarnokas persikai Peru pica pienas pipirai ir paprikos pomidoras Portugalija Prancūzija Puerto Rico pupelės rabarbarai RAUDONA RAW ridikai riešutai ryžiai Rumunija Rusija salieras silkė Sirija skvošas slyvos Slovakija Slovėnija SLUOKSNIUOČIAI sluoksniuota tešla sumuštiniai sūris SVEIKATA svogūnai šerniena Škotija šparagai špinatai Švedija Tailandas Turkija Ukraina uogos Urugvajus VAIKŲ PAGEIDAVIMAI varškė veganams vegetarams VELYKOS Vengrija veršiena Viduržemio vynuogės vištiena Vokietija ŽALIA žalumynai žąsis žirniai žuvis

2011-01-02

Čederio sūrio kamuoliukai


Amerikoniškas šventinis užkandis, labai sotus, labai sūriškas, jeigu taip galima išsireikšti. Šio patiekalo privalumas yra tas, kad jis ilgai išlieka šviežias ir nepakeičia savo pimykščio pavidalo net iki 3-4 savaičių. Todėl galima šio užkandžio paruošti didesnį kiekį bei palikti šaldytuve progai, kai užklups netikėti svečiai.

Visi naudojami produktai turi būti kambario temperatūros.

Produktai:
  • 200 g čederio sūrio
  • 100 g tepamo balto kreminio sūrio (Philadelphia)
  • 50 ml portveino
  • 30 g sviesto
  • 1-2 stiklinės maltų migdolų, graikiškų arba pekanų (karijų) riešutų
Paruošimas:

  1. Sutarkuojame čederio sūrį. Maisto procesoriuje sumaišome čederio sūrį, tepamą sūrį ir sviestą iki vientisos masės. Toliau maišydami pamažiukais pilame vyną, kol jis pilnai susigers į sūrio masę.
  2. Iš sūrio masės suformuojame kaštono dydžio kamuoliukus, juos apvoliojame riešutuosna. Pateikiame su krekeriais, raudonu vynu ir kriaušėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą