Puslapiai

2011-01-05

Greitas picos padažas

Šis receptas skirtas alkaniems ir neturinitiems laiko terliotis su padažo ruošimu. Greitas padažas atstoja Marinara padažą picos ruošime ir kitų itališkų patiekalų prieduose. Skonis priklausys nuo kokybės jūsų pasirinkto itališko pomidorų padažo pirktiniame indelyje. Aprašyto kiekio užteks 6-8 porcijoms spagečių aplieti, arba 6-8 picoms aptepti.
Produktai:
  • 1 indelis (400 ml) itališko pomidorų padažo, geriausiai tinka česnako-baziliko rūšis
  • 1 indelis (170 ml) pomidorų pastos
  • 1 arb. š. raudonėlio arba Itališko prieskonių mišinio
  • 1 arb. š. sausų česnako miltelių - nebūtinai
  • 1 arb. š. paprikos miltelių - nebūtinai
Paruošimas:
  1. Visus produktus gerai išmaišome dubenyje. Jeigu šiuo padažu bus tepamos picos - jį naudojame tirštą, šaltą.
  2. Jeigu padažas bus naudojamas spagečiams arba ravioliams aplieti - jį pakaitiname keptuvėje arba plačiame puode virš nedidelės liepsnos, pripylę tuputį vandens, iki kol užvirs.
  3. Palikusį padažą saugome šaldytuve, sandariame inde, iki 3 savaičių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą