Puslapiai

2012-11-29

Kalėdinis punšas


Nuostabus, gaivus, bruknių raudonumo, šventinis gėrimas. Patiks tiek vaikams, tiek nevaikams.
Paruošimui reikia turėti gražų dubenį su samtuku, stiklinių servavimui, Arba ąsotį ir taures.
Išeiga apie 16 porcijų.
Produktai:

  • 1,8 litro butelis spanguolių gėrimo (būna pirkti saldintos spanguolių sultys, ten lyg ir su obuolių sultimis maišo, rašo, jog 100% natūralu)
  • 2 stiklinės granatų sulčių
  • 2 stiklinės užvirintos juodos arbatos (stiprumą reguliuokite patys)
  • ¼ stiklinės cukraus (arba pagal skonį)
  • 0,8 litro butelis Ginger Ale
Paruošimas:
  1. Viską išskyrus Ginger Ale sumaišome punšo inde, kai ištirps cukrus pilame Ginger Ale. 
  2. Cinamono lazdelėmis arba granatų sėklomis puošiame tą dubenį arba stiklines, kuriose pateikiamas gėrimas. 
 
P.S. Šis gėrimas gali būti tiekiamas tiek šaltas, tiek šiltas. Alkoholiniam variantui reikia pripilti dar ir 1 stiklinę tamsaus romo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą