Puslapiai

2011-06-07

Rožių uogienė

8 komentarai:

  1. Ačiū, už puikų receptą. Labai aromatingai atrodo. Bandysiu pasigaminti iš laukinių erškėtrožių žiedlapių, kai jie pas mus žydės.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Įspūdingai! Kaip skonis?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oho! Nustebinta esu. Labai įdomu, dar negirdėjus tokio uogienės recepto.
    Ir man įdomu, koks ten skonis gaunas, kad net galvelės apsvaigsta :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš turbūt priėjau tokį amžių, kai man rožių uogienė - pats skaniausias ir kvapniausias desertas. Tačiau mano vaikučiai valgo tik uogienės skystymą (su blynais, ant vaniliniu ledų, su jogurtu, ant varškytės). Jiems nepatinka "žiedlapių kramtoškė". Man įdomu, jeigu kas virsite šią uogiene, pasidalinkite savo skonio patirtimi.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sitos uogienes nesu ragavusi, bet vaikysteje pas mus daznai atvaziuodavo mamos drauge is Ukrainos, kuri virdavo roziu ziedlapiu uogiene. Tada man tai girdejosi kaip stebuklu stebuklas. Bet dar didesnis stebuklas man buvo egliu spygliuku uogiene. Mano mama sake,kad sitos dvi,jos ragautos uogienes, pacios skaniausios. Ar kas girdeje apie spygliuku uogiene?

    AtsakytiPanaikinti
  6. Anonimiškas4/02/2012

    Turkijoje viesbutyje kiekviena ryta valgydavau roziu uogiene. Tikrai labai skanu .

    AtsakytiPanaikinti
  7. labai sudomino man dar negirdeta si roziu uogiene, kadangi pas mane zydi daug roziu, tai buvo labai didelis noras ismeginti. Namai tikrai pakvipo rozemis, savotiskas skonis, o lapeliai tikra kramtoske. Pavaisinau draugus, visiems labai patiko, tikras sventiskas desertas.Tikrai labai skanu:)Virkite ir skanaukite!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Labai seneij valgau iš ukrajinos teta buvo parvezu nuostabi uogiene

    AtsakytiPanaikinti