tag:blogger.com,1999:blog-6613592313859501755.post2114995506944886435..comments2024-03-22T08:56:46.619-04:00Comments on SEGEBUTĖS UŽRAŠAI: Ėriuko koja su bulvėmis ir mėtų padažuSegebutėhttp://www.blogger.com/profile/00349194840379787924noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6613592313859501755.post-84827344427329458002021-03-26T19:11:14.767-04:002021-03-26T19:11:14.767-04:00Pas mane elektrinė orkaitė. Aš mėsos kepsniams kai...Pas mane elektrinė orkaitė. Aš mėsos kepsniams kaip šis (ne steikams) jungiu paprastą orkaitės funkciją, tuomet kaista vienodai visas orkaitės tūris. Steikams (kitas receptas) naudoju "Broil" funkciją - ten kaista tik orkaitės viršuje esantis elementas; o kai kuriems pyragams naudoju "Covection" funkciją. Segebutėhttps://www.blogger.com/profile/00349194840379787924noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6613592313859501755.post-91170110142620583772021-03-12T04:57:08.826-05:002021-03-12T04:57:08.826-05:00O kokia orkaites kepimo funkcija rinktis kepant si...O kokia orkaites kepimo funkcija rinktis kepant si patiekala? Justinahttps://www.blogger.com/profile/15770140986201830338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6613592313859501755.post-71096574652386859312019-10-12T09:55:51.682-04:002019-10-12T09:55:51.682-04:00Puikus patiekalas ! Ačiū už receptą ;) Puikus patiekalas ! Ačiū už receptą ;) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01452735788150928373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6613592313859501755.post-49616800885241532812019-09-17T09:16:18.786-04:002019-09-17T09:16:18.786-04:00Tūkstančius metų žmonija kepė mėsą be rankovių, be...Tūkstančius metų žmonija kepė mėsą be rankovių, be folijos, be įvairių bangų pagalbos... Mėsai iškepti užtenka vien karštos temperatūros. Troškiniui paruošti naudokite indą su dangčiu; traškaus paviršiaus ir sultingo viduriuko kepsniui - dangčio nereikia, galima kepti atvirame inde, arba ant grotelių orkaitėje, arba virš grilio.Segebutėhttps://www.blogger.com/profile/00349194840379787924noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6613592313859501755.post-35270979300069633052019-09-01T04:03:30.127-04:002019-09-01T04:03:30.127-04:00sveiki,kaip gali iskepti eriuko koja be kepimo ran...sveiki,kaip gali iskepti eriuko koja be kepimo rankoves,nelabai suprantu...<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16010909535355983201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6613592313859501755.post-11589949739201076622018-12-28T16:44:50.750-05:002018-12-28T16:44:50.750-05:00Pagal šį receptą, ėriuko koja nemarinuojama, o išt...Pagal šį receptą, ėriuko koja nemarinuojama, o ištepama prieskoniais prieš pat kepimą. Jeigu turite laiko, tai palaikykite prieskoniuotą mėsą iki 1,5 val. kambario temperatūroje - tada ji geriau absorbuos prieskonius (ilgiau laikyti kambario temperatūroje nepatartina, reikia šaldyti, tačiau šaldymas pakenks tolimesniam kepimui - prieš kepią mėsa juk turi būti kambario temperatūros, vadinasi, ji jau buvo kambario temperatūroje apie 2 val.)Segebutėhttps://www.blogger.com/profile/00349194840379787924noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6613592313859501755.post-36243787344497672202018-12-21T14:28:19.104-05:002018-12-21T14:28:19.104-05:00Sveiki :) O kiek laiko patartumete marinuoti ? Dek...Sveiki :) O kiek laiko patartumete marinuoti ? DekuiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05085459424391654952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6613592313859501755.post-1558165054682342072017-04-24T06:15:30.413-04:002017-04-24T06:15:30.413-04:00Ačiū jums už receptą, nuostabu. nei pridėsi nei a...Ačiū jums už receptą, nuostabu. nei pridėsi nei atimsi, skonis tobulas gavosi. Velykų pietūs pasiteisino 100 procentų. valgė ir suaugę ir mano vaikai 3m ir 5m. Ir vis klausia, kada vėl avies koją kepsim :) Tikrai kepsim ir ne sykį, pagal šį receptą.Vaidanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6613592313859501755.post-61199528844453267052016-12-03T06:28:50.170-05:002016-12-03T06:28:50.170-05:00Žiauriai skaniai skamba, atrodo. Turiu vieną ožkos...Žiauriai skaniai skamba, atrodo. Turiu vieną ožkos koją, būtinai išbandysiu.Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.com